Moderne Italiaanse Keukens: Inspiratie En Ideeen

Gepubliceerd jun. 21, 22
7 min read

Italiaanse Design Keukens - Keukenstudio

Italiaanse Designkeukens  Italiaanse Keukens - Een Expertgids Vol Informatie. - keuken-store.nl

We waren wel verrast over de onderhandelingsmethode die ze toepasten maar uiteindelijk kunnen we zeggen dat we echt kwaliteit voor een scherpe prijs hebben gekregen. Wij hebben de keuken laten plaatsen in een nieuw huis en dan is het moeilijk om een duidelijk beeld te vormen of bijvoorbeeld het eiland niet te groot is of dat de kleuren wel passen enz.

De styliste tipte ons zoveel mogelijk kleuren te verzamelen om dit samen te vergelijken. Het was bij ons namelijk nog volop in de bouw en dus was er nog niets klaar qua kleuren. Zo wisten we dat we een houten visgraatvloer wilden en dus wat planken kunnen regelen (Italiaanse keukens). Ze kwam ook met verschillende materialen en kleuren van het blad en zo konden we ook tot een goede keuze komen.

Complete Keuken Capelle

Het eiland belemmerde namelijk aan één kant de doorgang een beetje. Achteraf zijn we daar erg blij mee want van belemmering is helemaal geen sprake. Het fijne hiervan was dat ze ons veel twijfels wegnam en we dus onbezorgd konden wachten tot alles werd geplaatst. keukens Capelle aan den Ijssel. En na het plaatsen kwam de styliste nog langs of alles goed was gegaan en was ook erg prettig.

Na deze slechte ervaring met Bruynzeel keukens ben ik toch maar eens gaan googlen naar reviews en kwam via deze site uit bij Keur Keukens (of andere vestiging van de DB keukengroep). De klantbeoordelingen waren dermate positief en hoog dat ik in eerste instantie dacht dat de reviews wel gemanipuleerd of gekocht moesten zijn.

Keuken Zonder Bovenkastjes - keuken-store.nl


keuken kopen Capelle

zwarte keuken met hout

zwarte keuken met hout

Zodoende kwam ik bij Jochem Spier terecht van Keur Keukens. De no-nonsens aanpak en heldere communicatie sprak mij meteen al erg aan. En uiteraard de mooie showroom en voor zover ik kan beoordelen de kwaliteitskeukens die in Duitsland worden gefabriceerd. Nog voordat ik de afspraak had ingepland, waarschuwde Jochem mij dat de doorlooptijd voor keukenmontage langer dan normaal was enerzijds wegens Corona, maar anderzijds ook wegens het toenemende succes van het bedrijf.

Tijdens het gesprek met Jochem dat iets meer dan 2 uur duurde, viel mij de zorgvuldigheid op waarmee je wordt geholpen: echt aan alles wordt gedacht. Eerlijk is eerlijk, de offerte van Keur was iets duurder dan die van Superkeukens en Bruynzeel (10 prachtige Italiaanse design keukens). Maar het idee dat ik dan met een partij in zee zou gaan die echt doet wat ze belooft, was mij dat waard.

Italiaanse Designkeukens

Het resultaat is meer dan prachtig! En alles verliep echt op rolletjes. Tijdens de maanden dat ik moest wachten, werd ik steeds op de hoogte gehouden via de mail of telefonisch over het proces en de planning. Zelfs Jochem belde mij nog voorafgaand aan de montage of er nog vragen zijn.

De korte lijnen, de heldere communicatie en de goede begeleiding gedurende het hele proces heb ik als zeer prettig ervaren (De 10 mooiste Italiaanse design keukens). Inmiddels heb ik de keuken 3 weken in gebruik en ik kan niets aanmerken. Het is een mat zwarte keuken waarvan vette vingers gemakkelijk te verwijderen zijn (van collega's weet ik dat het ook anders kan) en die standaard van binnen ook zwart is (bij Superkeukens alleen mogelijk tegen forse meerprijs).

Keuken Led Verlichting - Keukenstore

Speciale dank ook nog aan de monteur Arjan: hij gaat vlot en zeer vakkundig te werk, is prettig in de omgang en neemt geen genoegen met halve oplossingen! Kortom, dit bedrijf heeft de vele goede reviews echt verdiend en maakt haar beloftes waar. Iedereen die een nieuwe keuken nodig heeft, zal ik voortaan naar dit bedrijf doorsturen - De mooiste Italiaanse Designkeukens.

Na zoektocht in NL en Duitsland zijn we uitgekomen bij i-kook. Italiaanse design keukens. Hier werden we professioneel geholpen met deskundig en goed advies met een pracht van een keuken (verlengt kookeiland met 7 zitplaatsen + aanrecht + 8 apparaten) voor een prijs dat op prijsniveau ligt van de goedkopere leveranciers in D, maar dan een top kwaliteit keuken die ook zeer vakkundig is geïnstalleerd.

Italiaanse Keukens, Welke Merken Zijn Er? - keuken-store.nl

Italiaanse Keukens, Welke Merken Zijn Er?  Keuken En Bad Architectuur - keuken-store.nl
Zwarte Keuken Met Hout - keuken-store.nlItaliaanse Keukens Bij Keukenspecialist - keuken-store.nl

“Service van de bovenste plank” Op aanraden van een collega zijn we terecht gekomen bij Ekelhoff. Via de website hebben we een afspraak gemaakt. Daarbij kon je aangeven dat je graag geholpen wilt worden door een Nederlandssprekende adviseur. Wij zijn uitermate tevreden over het gehele aanschafproces van onze keuken. Tijdens onze afspraak met de heer Uwe Brama werd uitgebreid de tijd genomen om tot in detail de keuken te ontwerpen en samen te stellen.

Zijn adviezen en tips hebben ervoor gezorgd dat we nu genieten van een fantastische keuken, die uitstijgt boven onze verwachtingen en dromen! Wat wij zeer prettig vonden, was dat er totaal geen druk werd gelegd om tot een overeenkomst te komen. Wij vonden dat een verademing vergeleken met eerdere ervaringen bij andere keukenzaken in Nederland.

Italiaanse Keukens: Stijlvol En Duurzaam - Keukenstore

Italiaanse Design Keukens - Keukenstudio  Welke Buitenlandse Keukens Zijn Populair In Nederland?

Dat is niet de goedkoopste prijs, wel een eerlijke! De installatie van de keuken is zeer zorgvuldig en nauwgezet uitgevoerd door 2 vakbekwame monteurs. Na de montage gaven ze een uitgebreide uitleg over de werking van de apparatuur en hoe de keuken te onderhouden. We gebruiken de keuken nu ruim anderhalf jaar.

Tevens werd aangeboden een monteur langs te sturen om alles na te lopen en waar nodig bij te stellen. Dat is nog eens service van de bovenste plank! Kortom, wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de service van Ekelhoff en natuurlijk ook over de kwaliteit van de keuken - Italiaanse keukens - Unieke kijk op keukens.

De Italiaanse Keuken In Een Oogopslag - keuken-store.nl

Maak van te voren via de website een afspraak, dan weet je zeker dat er iemand is die tijd voor je heeft. Voor onze nieuwe keuken zijn wij begin maart in Nordhorn bij Kuchenhaus Ekelhoff geweest. Onze vorige keuken hebben wij ook in Duitsland gekocht omdat de prijs/kwaliteit/service verhouding daar veel beter beter is dan in Nederland.

Het is zeker de moeite waard om daarvoor de grens over te gaan. Wij werden op afspraak geholpen, wat wij heel prettig vonden - De Italiaanse (bij)keuken. Er werd alle tijd voor ons genomen, zijn heel vriendelijk geholpen door de heer Reineke en kregen een goed advies. Wij hebben gekozen voor een Siematic keuken uit de serie SLX Pure met apparatuur van Miele en Gaggenau.

Kwaliteitskeukens Uit Italie

Na een inmeting in juli werd onze keuken eind augustus geplaatst. Alles gebeurde super netjes, deskundig en professioneel. Er ontbraken nog enkele niet belangrijke onderdelen die op 15 september nog zijn gemonteerd. Ook weer even zorgvuldig en netjes. Echt heel goed om te zien hoe zorgvuldig en met eergevoel de monteurs hun werk doen (Italiaanse keuken - Keukens - Achtergronden).

Wat ook heel prettig is, is dat alle medewerkers ook Nederlands spreken en dat, als wij telefonisch contact zochten, wij heel netjes meteen te woord werden gestaan. “Bedankt” Betreft Keukenhal Door Melanie janssen op zondag 19 jul 2020 20 Wij hebben na lang rondkijken waaronder ook in duitsland onze keuken op advies van een collega bij keukenhal roermond gekocht. Italiaanse design keukens.

Complete Keuken CapelleWij zijn geholpen door mick en hij dacht goed met ons mee en hield ons daarna goed op de hoogte ivm veranderingen. Wij hebben er voor gekozen om hem zelf te plaatsen. En ook dat was goed te doen. Tijdens het plaatsen konden we nog evt bellen met vragen. Nogmaals enorm bedankt! “Zijn erg tevreden” Betreft Ijtsma Keukens Door Hans de la Mar op donderdag 25 jun 2020 20 We hebben bij IJtsma een keuken gekocht die september vorig jaar geplaatst is.

Navigation

Home

Latest Posts

Welkom In De Wereld Van Tegels!

Published Feb 02, 23
7 min read

Keramische Tegels Voor De Badkamer

Published Feb 01, 23
7 min read

Keramische Tuintegels

Published Jan 27, 23
7 min read